PrintOFis Baskı Çözümleri

PrintOfis ; Yesevi Bilişim'in uzmanlık alanlarından olan baskı çözümlerinde müşterilerine daha kolay hizmet sunabilmek, tüm Türkiye'de HP, CANON , BROTHER, SAMSUNG, LEXMARK marka ürün ihtiyacı olan kurumlara ve bireylere ulaşabilmek amacı ile yapılandırılmış bir markadır. Printofis.com.tr Online Alışveriş Sitesi ise Hp, Canon, Brother, Samsung, Lexmark yazıcıların, orjinal toner, kartuşların ve bu yazıcılara uyumlu muadil toner gibi baskı ihtiyaçlarına çözüm getiren platformdur.
Orjinal Ürünler Orjinal Yazıcılar & Sarf Malzemeler
Muadil Toner ve Kartuş Muadil Toner ve Kartuş
Mono ve Renkli Yazıcılar

Renkli ve Mono Lazer Yazıcı Çözümleri

HP, CANON, BROTHER, SAMSUNG, LEXMARK markalarının, "Wi-fi, ethernet bağlantısı, çift taraflı baskı, airprint, iCloud Print gibi teknolojilerle donatılmış lazer yazılar ve injet yazıcılar ile baskı işleriniz çok daha kolay. İster evde olun, ister ofiste yüksek performanslı renkli ve siyah beyaz yazıcılar ile baskı ihtiyaçlarınıza çözümler PrintOfis'te...

Orjinal Toner ve kartuşlar ile makine ömrünü uzatın, baskı işlerinizde yüksek performans alın...

Yazıcı üretici firmaları toner üretimi yaparken yazıcının tüm aksamları ile uyumlu, maksimum baskı performansı sağlayacak teknolojilerle toner geliştirmeleri yaparlar. Yazıcılarınızda kullanacağınız orjinal tonerler, cihazın tüm parçalarının maksimum ömürlü olmasını, yüksek kalitede baskı almanızı sağlar. Tonerin, yazıcı ve fotokopi makinesinin tüm parçalarına uyumlu olması, yazıcılarınızda sorun çıkma ihtimalini de minimum seviyelere indirir.

Muadil Toner ile baskı masraflarını minimuma indirin...

Orjinal tonerlerin yüksek maliyetleri nedeni ile kullanıcılar için üretilen muadil tonerlerin maliyetleri orjinale göre çok daha düşük olmaktadır. Son yıllarda üretilen muadil tonerler performans olarak, maliyet olarak ve baskı kalitesi olarak başarılı olmaya başlamıştır. Yüksek baskı işlemi olan kullanımlarda orjinal toner ve kartuş yerine muadil kullanmak bütçesel olarak ciddi avantaj sağladığı için tercih edilmektedir.
İhtiyacınıza göre yazıcı ve toner satın alın...